lauantai 14. tammikuuta 2017

Alkuräjähdys - blogimatkani alkaa


Nyt ollaan jännän äärellä. Tämä uusi uljas maailma, jota bloggaamiseksi kutsutaan, on muutaman klikkauksen päässä. Olen työstänyt blogini syntyä ajatustasolla jo jonkin aikaa, rohkeuteni moiseen puuhaan ei vain ole riittänyt. Aviomieheni ja veljeni hellällä patistamisella tässä sitä ollaan, uuden edessä intoa puhkuen. Ystävyyteni tietotekniikan kanssa on vielä hataralla pohjalla ja uuden kameran sielunelämä tuottaa päänvaivaa, mutta kyllä minä niille vielä näytän.




Blogini käsittelee elämäni raaka-aineita. Rakastan kissoja, nopeita autoja ja kauniita asioita. Tatuoinnit ovat tärkeä osa minua, osa joka elää jatkuvasti. Arvostan rauhaa, tilaa ja siisteyttä. Olen kolmekymppinen sosiaalinen erakko, vaimo ja äiti kuusi vuotiaalle tyttärelleni. Pelailen höntsysulkapalloa, käyn juoksemassa ja jumppaan olohuoneessa nolona. Asun pienellä paikkakunnalla Pirkanmaalla, vanhassa omakotitalossa. Puutarhailu on kivaa vaikka en siinä mikään mestari olekaan. Sisustukseni on, no minunlaista ja ruokaa laitan päivittäin. Vanha kunnon iskelmä on salainen paheeni ja ysäriä tamppaan kyllä.



Aion kirjoittaa elämäni asioista ja haluan kuulla myös teistä siellä toisella puolella. Jättäkää rohkeasti kommenttia ja pysykää matkassa mukana. Minut löytää myös instagramista nimimerkillä khisumm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti