sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Viikon mukavat


Mennyt viikko on ollut tosi kiva. Kaikenlaista on tullut puuhailtua ja varsinkin blogini instagramin puolella on ollut hyvä pöhinä päällä. Instagramin kissamaisuuksien lisäksi, viikkoani on ilahduttanut neljä juttua; hedelmäpitoiset sitruksiset aamupalat, IKEAn hotdogit, tuoksukynttilät sekä mainiot kirpputorilöydöt. Niistä lisää nyt.




Niinkuin sanottu, olen toden teolla hyödyntänyt superterveellisten veriappelsiinien ja verigreippien sesongin tänä vuonna. Ostin käsipelillä toimivan sitruspuristimen, joten tämän viikon olen juonut vitamiinini tuoreena lasista. Tiesitkö, että verigreippien ja veriappelsiinien punainen hedelmäliha kuhisee antioksidantteja? Nämä antioksidantit edistävät yleistä terveyttä ja ehkäisevät jopa syöpää. Melkoisia supersankareita ja kaiken lisäksi superherkullisia.





Toisen herkkuhetken tarjosi IKEAn hodarit. Joo, kyllä. Puhun niistä 50 sentin sämpylän ja nakin yhdistelmistä, jotka voi halutessaan höystää sinapilla sekä ketsupilla. Tämä kuulostaa vähän hullulta, mutta mielestäni ne ovat oikeasti tosi hyviä. Sämpylä on maukas ja nakit ovat todella mehukkaita. Ostin tiistaina kokeilumielessä näitä kuumien koirien kotiversioita IKEAn pakastealtaasta; nopea lämmitys kotona ja tuttu maku valtasi mielen. Money well spend.

Tuttuudesta puheen ollen - koin sykähdyttävän deja vun H&M:llä, kun Mahogany-kynttilän metsäisen lämmin ja maskuliinisen vahva tuoksu sai mieleni vaeltamaan johonkin tuttuun kotoisaan haavemaailmaan mieleni uumeniin. Ajattelin ensin jättää nuo hurmaavan tuoksuiset kynttilät kauppaan, mutta lopulta palasin ja lähdin mahongit kassissa. Se oli hyvä päätös. Nyt olen iltaisin juonut teeni mahonkisen kynttilän tuoksuvassa valossa. 




Viimeisenä haluan vielä kertoa kolmesta kauniista uushopeisesta ja edullisesta kirpputorihankinnasta, joiden kauneus ja tarkoituksenmukaisuus saivat rahapussini kolikot vikkeliksi. Tai no, ostamani haarukan ja lusikan käyttötarkoituksen tiedän, mutta tuo euron pieni suloinen mysteeritassi on edelleen arvoitus. Se löytyi pöydästä, joka oli täynnä pelkkiä työkaluja. Mikä se voisi olla? 




 Psst! Ostin IKEAsta muutakin... nimittäin uuden kaktuksen kaktushimoissani, ups. 

Huomenna alkaakin sitten uusi viikko ja uudet kujeet. Hyvää yötä, palataan maanantaimoodissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti