tiistai 14. helmikuuta 2017

What is Love?


Rakkaus on universaali, se ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Jokainen kokee ja käsittelee rakkautta omalla tavallaan, oman historiansa kautta. Rakkaus on hyvin henkilökohtainen asia; se ei valehtele, siihen on luotettava. Joidenkin mielestä rakkaus on selittämätön voimakas tunne ja joidenkin mielestä se on päätös - sille ei ole yhtä oikeaa määritelmää. Rakkauden lajeja on erilaisia riippuen siitä kuka tai mikä on sen kohde, mutta yhteistä niillä on syvä kiintymys, joka voimaannuttaa. Aito rakkaus on turvallista ja siihen voi luottaa. Se on mukautuvainen ja valmis kompromisseihin, mutta tarvitsee välillä virikkeitä. Mielestäni rakkaus kestää ikuisesti.





Olen ihminen joka tarvitsee rakkautta. Tarvitsen lujaa rakkautta. Sellaista, joka näkyy ja tuntuu. En kyllästy siihen koskaan ja haluan aina lisää. Usein ammennan rakkautta elokuvien kautta. Olen katsonut lukemattoman määrän romanttisia elokuvia. Rakkauselokuvien suhteen tärkeintä minulle on koskettava ja herkkä tarina sekä kauniit kohtaukset; dialogit ja lokaatio. Eniten minuun uppoaa tarina ehdottomasta rakkaudesta, joka on ikävän tai kaipauksen suolaama, esteet voittava ja sydäntä pakahduttava. Ja mielestäni siirappia ei koskaan voi olla liikaa…




Listasin tähän muutamia hömppäelokuvia rakkauden nälkäisille. 

The lucky one
Irakissa palvellut merijalkaväen kersantti haluaa etsiä käsiinsä tuntemattoman naisen, jonka valokuva on tuonut hänelle onnea sodassa.

The choice
Rakkausdraama periksiantamattomuudesta ja toivosta. Kaunis tarina siitä kuinka kaksi ihmistä rakastuu palavasti ensi silmäyksellä, mutta elämällä onkin muuta mielessä.

Haikein terveisin
Armeijan erikoisjoukkojen sotilas ja luonnonkaunis naapurintyttö rakastuvat yllättäen, mutta kesä on lopuillaan ja kutsu käy komennukselle. Kestääkö rakkaus?

The Age of Adaline
Fiktiivinen rakkaustarina naisesta, jonka ajaton kauneus sisältää visusti piilossa pidetyn salaisuuden. Salaisuus on vaarassa, kun nainen vastusteluistaan huolimatta rakastuu intohimoisesti. Upea elokuva, jossa rakkaus näyttää kaikki puolensa.

Safe Haven
Nainen haluaa aloittaa uuden elämän rauhallisessa pikkukaupungissa. Menneisyys kuitenkin kummittelee eikä anna rauhaa.

Bonuksena miehen valinta (jos kuulemma joku romanttinenpläjäys on valittava): 
Pearl Harbour
Eeppinen sota- ja rakkauselokuva, jossa rakkaus kulkee punaisena lankana läpi tarinan.




Tänään menemme mieheni kanssa katsomaan elokuviin uuden Fifty Shades Darker -elokuvan. Ykkösosasta tykkäsin kyllä ja kaikki kirjat olen lukenut jo aikoja sitten. Odotukset kakkososan suhteen ovat korkealla. Älkää kertoko jos se oli huono…


Minä uskon rakkauteen ensi silmäyksellä, uskotteko te? Ihanaa Ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti